Port Łódź - Kulinarna podróż do Meksyku

Kulinarna podróż do Meksyku z Portem Łódź

Feeria barw, słońce i niezwykle aromatyczne dania znane na całym świecie! Meksyk – będzie tematem przewodnim kulinarnego spotkania z Klaudią Budny, na które zapraszamy w sobotę 11 stycznia w godzinach 12:00 – 18:00 w strefie restauracyjnej Portu Łódź. Klaudia Budny finalistka 4. edycji programu MasterChef i właścicielka łódzkiej restauracji „Nie Lada Restobar” ponownie zagości w naszym Centrum z pokazem kulinarnym, podczas którego na żywo będzie można zobaczyć, jak mistrzyni przygotowuje kulinarne perełki prosto z Meksyku – zupę meksykańską, taco z kurczakiem, a na deser churrosy z sosem czekoladowym!

I tu mamy dla Was niespodziankę! Wszystkie dania zostaną przygotowane z myślą o Was, zatem wszystkich naszych Klientów zapraszamy na poczęstunek i wielką meksykańską ucztę! Live cooking z Klaudią Budny odbędzie się w nowej strefie restauracyjnej Centrum, która jest tegorocznym pierwszym prezentem - od nas dla Was - z okazji 10 – tych urodzin Portu Łódź! Gotowi na kulinarną podróż do Meksyku? Zapraszamy!

Co i o której będziemy gotować?

12:00 - 13:30 zupa meksykańska 
14:10 - 15:40 taco z kurczakiem
16:20 - 17:50 churrosy z sosem czekoladowym

Oferta ważna do